Over Ons

stem op ons
Beauty and Hairstylist YORD is al inmiddels 6 jaar achter elkaar door de klanten gekozen als de beste kapper van Utrecht. Wil je graag dat het zo blijft, stem dan op ons HIER . Dank u!
Yord op TV
Yord was op TV in het RTL programma 'Nederland heeft het'. Klik en bekijk de aflevering: Hier
OVER BEAUTY & HAIRSTYLING YORD

Yord is een beauty- & kapsalon waar hair en beauty elkaar vinden. Met meer dan 20 jaar ervaring binnen onze branche bent u verzekerd van optimale service, waarbij u altijd centraal staat. Schroom niet en maak uw wensen kenbaar. Ons vaktechnisch team, gespecialiseerd in speciale kniptechnieken met 2 tot 6 scharen (afhankelijk van uw haartype), zorgen voor een ongelofelijk volume en resultaat! Wij geven u een passend advies over uw kapsel, waarbij wij letten op de vorm van het gezicht, de haarstructuur en de kleur van uw haar, zodat uw wensen werkelijkheid worden.

Wij luisteren naar u en geven u ook deskundig advies hoe uw kapsel thuis behandeld zou kunnen worden! Daarnaast geeft onze visagist en/of schoonheidspecialiste u graag advies om uw make-up & wenkbrauwenvorm volledig aan te laten sluiten bij uw kapsel & uitstraling. Ook kunt u altijd voor al uw vragen over huidverzorging terecht bij onze schoonheidspecialiste. Heeft u vragen over een behandeling? Vraag het ons!! Zin in een ander kapsel? Doe het!!

Our Team Members
 • MAIK
  CEO, Director, Head Stylist

  Maik heeft 25 jaar internationale ervaring in het vak. Door in verschillende landen en met verschillende merken te werken is hij een van de meest ervaren kappers en inmiddels 6 jaar de beste kapper van Utrecht. Zo heeft Maik ook zijn eigen kniptechniek ontworpen waarmee hij met 2 tot 6 scharen tegelijk voor een ongelofelijke hoeveelheid aan volume in het haar kan zorgen.

 • MALYA
  Topstylist

  Malya is de meest ervaren topstylist bij Yord. Naast in haar eigen salon, werkt Malya als zzp'er en nummer 1 topstylist met 17 jaar knipervaring bij Beauty & Hairstyling Yord. Malya heeft haar weg naar de medewerker bij Yord afgelegd via een hele strenge screening. Zowel het team als alle klanten van Yord zijn ontzettend blij met haar aanwezigheid en bijdrage.

 • Shohreh
  Topstylist/schoonheidspecialiste

  Shohreh is behalve een prima kapster een geweldige stylist in wenkbrauwen epileren met touw. Dat doet ze al jaren lang en de ervaring bij het epileren met touw heeft zij vanuit haar thuis in oud Perzie. Haar kwaliteit zit in het werken op hoog concentratie voor het leveren van het beste resultaat. De highlights die zij zet, zijn overweldigend en de klant wilt nooit meer door iemand anders highlights hebben.

 • Natascha
  Topstylist

  Natascha is zeer klantvriendelijk en netjes in haar werk. Ze levert graag een geweldige eind resultaat op waar ze zelf trots op kan zijn. Hier wordt zij intensief begeleid door de meester om haar niveau zo snel mogelijk omhoog te tillen naar de nummer 1 top-stylist niveau.

 • Jamie
  Stylist

  Jamie is door Yord opgeleid tot een van de beste medewerksters. Haar liefde voor het vak maakt haar een bijzonder goed stylist. In een korte periode heeft Jamie zich ontwikkeld tot iemand met een heel fijn werkwijze met ontzettend goede resultaten. Haar hoogwaardige kwaliteiten zorgen altijd voor heel veel vaste klanten.

 • Kimberly
  Stylist

  Kimberley volgt de hoogste niveau opleiding bij Yord en is inmiddels een van de meest geliefde medewerkers. Kimberly is erg klantvriendelijk maar vooral een perfectionist in haar werk en dat is een van de voornaamste redenen waarom klanten graag bij Yord terug blijven komen.

 • Jamie
  Stagiaire

  Deze tweede Jamie is de nieuwste aanwinst van Yord. Zij is een ontzettend enthousiaste stagiaire die al in een hele korte periode zich heeft kunnen bewijzen als een prima medewerker op de werkvloer. Wij team Yord zijn erg blij met haar aanwezigheid.

 • Daniella
  Schoonheidsspecialist

  Daniella heeft zich als de beste bewezen door als enige persoon door een hele strenge screening te komen. Haar kwaliteiten in schoonheidstherapie zijn merkwaardig. Daarnaast heeft zij zelfstandig al een groot klanttbestand opgebouwd bij Yord door zowel haar werk kwaliteit als haar klantvriendelijkheid.