Yord Scholing

Toelichting Over Yord Scholing

Wil jij iets anders doen? Wil jij jouw leven veranderen? Heb jij ook zin om eindelijk iets nieuws uit te proberen? Dan is het nu tijd om bij B&H YORD een opleiding te gaan volgen!

B&H YORD heeft inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring met internationaal lesgeven in verschillende landen en scholen op het gebied van beauty- en het kappersvak. Nu hebben wij besloten om samen met het UWV iets heel nieuws aan te bieden voor mensen die de afgelopen tijd geen leuke baan hebben kunnen vinden die bij hun past. Nu is het tijd om weer opnieuw te beginnen en er iets leuks van te maken!

Daarom hebben wij onze tijden aangepast zodat iedereen uit elke stad en elke afstand bij ons kan aansluiten, voor een nieuwe opleiding en een nieuw begin.

Bij ons kan iedereen zijn eigen competenties tot het uiterste inzetten.

Onze cursus begint om 11.00 uur, zodat iedereen bij ons kan zijn in verband met verschillende reistijden, zowel mensen die met het openbaar vervoer als prive vervoer komen zijn van harte welkom. Onze locatie zit dicht bij het centraal station in Utrecht, dus met andere woorden: waar je ook woont, het is altijd mogelijk om bij ons de cursus te volgen en een nieuw avontuur te beginnen.

Kleine Klassen

• De Yord kappersopleiding houdt de klassen klein, zodat de docenten je extra ondersteuning kunnen bieden waar nodig.

Erkend Certificaat

• Een particulier kappersdiploma is erg gewild onder salons en andere beauty parlors.

Stage In Eigen Salon

• Wij beschikken over een eigen salon. Hier kunnen leerlingen elke dag extra praktijk ervaring opdoen, en mee maken hoe het er in de praktijk aan toe gaat.

• Intensieve begeleiding bij het voorbereiden op een baan

• Actieve deelname in ons uitgebereide netwerk

• Kans op een vast contract (1 leerling per jaar, per salon)